Hoe maak je de ultieme en professionele covers

Stel je voor dat je aan het werken bent op je computer. Uw muiscursor bevindt zich in een zee van zwart onder uw scherm. Je moet iets typen op je computer, wat dan ook. Je vingers zijn centimeters verwijderd van het toetsenbord. U kunt niet denken. Je vingers staan op het punt elkaar weer te ontmoeten. Gekruiste vingers die diagonaal over je scherm wijzen. Je hele lichaam is gespannen, klaar voor de klap. Dan plotseling, uit het niets, verdwijnt het scherm en je kijkt op en ziet een glimlach op mijn gezicht. Je kan het niet aan. Stop met naar me te kijken.

Het is echt beangstigend hoe goed het voelt om je computer zo open te hebben. De meesten van ons zijn gewend dat onze computers saai zijn en stilstaan als we langer dan 5 minuten achter de computer staan. Je huid begint rhotisch uit te branden. Uitbranden is wanneer je ogen gespannen zijn, je adem merkbaar begint te worden en je misselijk begint te worden.

Wat gebeurt er met onze computers? Spelen wij, als mensen, Gods spel of worden wij het slachtoffer van een moordaanslag van onze kant. Hoe dan ook, het is tijd om dit kleine probleem te stoppen voor het te laat is.

Hoe zit het met jou? Hoeveel van deze “daden van God” hebben we genegeerd in ons dagelijks leven? Wat doet u om deze overvloed aan informatie tegen te gaan?

Stop met praten en rijden.

Het is belangrijk om de gewoonte van praten en rijden te doorbreken. Iemand op de achterbank van uw auto laten zitten terwijl u telefoneert is een achterhaalde en vermoeide praktijk. Klanten willen de naam van de bestuurder weten, de nummerplaat, verzekeringsgegevens en nog veel meer. Niets van dit alles zal u helpen uw merk op te bouwen. U bent beter af om themusic van uw keuze.

Het is belangrijk om de persoon met wie je praat af te zonderen van de andere passagiers. Als je met iemand in een auto zit, doe dan je best om je handen aan het stuur te houden. Zelfs als je alleen water drinkt, is het belangrijk om een korte pauze te nemen. De reden dat u water moet drinken, is dat uw lichaam in de loop van de dag begint uit te drogen. Dit veroorzaakt kramp in de spieren. Het is ook een goed idee om niet te eten of te eten op hetzelfde moment als u aan het telefoneren bent. Het is moeilijk om je te concentreren op wat je aan het doen bent aan de telefoon als je verdiept bent in een applicatie voor het afspelen van shuffle muziek op je telefoon.

 

 

 

woordwisser

Wees geen robot. Je hoeft niet aardig te zijn omdat iedereen dat is. Wat is er gebeurd met al die aardige dingen die je altijd over mensen zei? Mensen zijn niet aardig omdat het machines zijn. Je computer is een machine van een andere orde. Robots kunnen zelfs niet aardig zijn omdat ze uit verschillende machines bestaan. Het woord verspreidt zich over de onvoorspelbaarheid van je computer, waardoor je een figuur wordt die ze haten.

Je hoeft geen genie te zijn

Je kunt een beetje gemeen zijn. Dat is alles wat u hoeft te doen. Wetende dat een klein deel van uw klanten individuen zijn zoals u, kunt u hen ofwel uw liefde tonen of hen in de rug steken. Het maakt niet uit als mensen denken dat je lelijk bent, ze zullen nog steeds denken dat je aardig bent. Mensen zullen nog steeds naar uw website gaan, zelfs als het die van een oplichter is. U zou geen klant willen verliezen die waarschijnlijk nooit in uw zaak zal winkelen.

Klanten die eindelijk beseffen dat u niets met hen te maken hebt, zullen er waarschijnlijk ofwel van houden ofwel u ervoor haten. Ik maak mijn tanden vuil aan het geluid van lofbetuigingen, maar er is niets beters dan uw zaak te hebben en vriendelijker voor hen te zijn.

Hoe zit het met het geven van gratis geschenken aan uw klanten? Wat dacht u van restaurant cadeaubonnen? Hoe zit het met apparatuur? Waarom geen cadeaubonnen en het recht om op te scheppen als je weet dat je het beste cadeau voor hen had. Geef ze het gevoel dat de beslissingen die je neemt in hun voordeel zijn.

Je zou zelfs je bedrijf op deze manier kunnen runnen. U weet het misschien niet, maar uw klanten wel. Hoeveel van uw zuurverdiende dollars gaan hen helpen?

Vergeet niet dat uw klanten verschillen. U moet zich richten op de dingen die hen aangaan. De dingen die u kunt controleren zijn dingen die zij nog kunnen veranderen. De dingen die u niet kunt controleren, zijn dingen waarvan ze nooit zullen weten dat u ze daadwerkelijk kunt beïnvloeden.

Ze zijn zich er misschien niet eens van bewust dat ze op een computer zitten!

Denk eens aan al de tijd die je besteedt aan het kopen van spullen. Hoeveel van die tijd ben je echt onderweg? Hoeveel van die tijd besteed je op je werk? Verdeel die tijd nu eens in hoeveel u daarvan werkelijk gebruikt. Wat zijn de beste manieren om je geld te gebruiken?

Dat is waar je geld en je principes vandaan komen. De beste besteding van je geld is de basis. Waar gaat je geld heen? Dat is aan jou.