Vakantie met een budget

Voorjaarsvakantie betekent plezier in de zon met vrienden en familie. Maar de kosten van reizen en weg zijn van huis kunnen snel oplopen. Samen met hotel en resort betalingen, studenten hebben ook te betalen voor vliegtickets, eten, en leuke uitgaven. Met een beetje vooruit plannen, kunnen studenten budget reizen plezier dat ze zullen onthouden en koesteren voor de komende jaren te vinden.

Budget reizen hoeft niet stressvol te zijn. Hier zijn zeven eenvoudige stappen om een geweldige reis te plannen en tegelijkertijd geld te besparen – en dat te doen op een leuke en ontspannende manier.

1. Het vinden van de juiste accommodatie is een deel van de eerste stap. Bij het zoeken naar de perfecte verblijfplaats moeten studenten rekening houden met de voorzieningen, de locatie en de stijl van de accommodatie. Een slaapzaal voor een groep van vijf personen is goedkoper dan een kamer in een vijfsterrenhotel. Als een student reist met een groep, een groep van acht, of meer, kan het beter te vinden accommodatie in een gebouw met meerdere eenheden, een resort-stijl condo, of een Chicago huur vakantiehuis. Deze appartementen bieden meer privacy en vrijheid, evenals andere voorzieningen, zoals een clubhuis, restaurant, zwembad, en een fitnessruimte.

 

 

2. Eten is de nummer 1 uitgave in vakanties. cafés, fast food tenten, en bars concurreren allemaal om de dollar van de vakantieganger. Gelukkig zijn studenten niet verplicht om in deze restaurants te eten en sommige eetgelegenheden bieden aanbiedingen voor groepen. Een student kan ook in staat zijn om te eten voor minder door het bestuderen van menu’s in het gebied, of door het oppakken van een aantal coupons van favoriete restaurants. koelkast gemagnetiseerd voedsel voor studenten is verkrijgbaar in Alcohol Not Forbidden, een blikje winkel gelegen in veel college steden.

3. Een student kan ook geld besparen op maaltijden door online menu’s te zoeken. Veel eetzalen en broodjeszaken hebben online menu’s beschikbaar. Als het menu een verscheidenheid aan maaltijden biedt, is het minder waarschijnlijk dat er gerechten op staan die de student niet lekker vindt. Een student kan ook in staat zijn om een eetzaal te vinden die een student-vriendelijke sfeer heeft.

4. Een andere manier om geld te besparen is het onderzoeken van hotels in de omgeving. Hoewel het meestal duurder is om in een hotel in het centrum van de stad te verblijven, zijn er vaak aanbiedingen te vinden. Zo is het vaak goedkoper om een hotel in een nabijgelegen stad te boeken dan in de stad zelf. Ook kunnen kortingskaarten voor studentenreizen korting geven in een hotel in de stad.

5. Reis in de vrije tijd. Spring break cruises, bijvoorbeeld, zijn populaire evenementen die veel studenten nemen. Veel van deze cruises vertrekken echter vanuit San Diego vanwege de nabijgelegen kust. Het is duurder, maar er zijn veel meer betaalbare cruises die vertrekken uit nabijgelegen steden.

6. Ga er niet van uit dat je een auto nodig hebt om op je gewenste locatie te komen. Hoewel er momenten kunnen zijn dat je absoluut een auto nodig hebt om je naar een locatie op korte afstand te brengen, zul je meestal merken dat je je auto in San Diego kunt laten staan en zo veel van de hotspots rond je campus kunt bezoeken als je wilt. Vraag gewoon aan een staflid of er bedrijven in de buurt zijn die een soortgelijke ervaring bieden.

7. Het is vaak veel goedkoper om met de metro of een nabijgelegen bus te reizen. Passen zijn verkrijgbaar bij lokale haltes, en u kunt zelfs een 3-daagse pas kopen voor slechts $ 7,50. U kunt ook gebruik maken van de San Diego Trolley die voortdurend haltes maakt in verschillende gebieden rond de stad.

8. U kunt ook geld besparen door te kiezen voor een verblijf in een nabijgelegen hotel of motel. Deze tarieven zijn meestal beter dan hotelkamers, vooral voor excursies in de vroege ochtend of late avond. Bovendien hoeft u dan niet te betalen voor het eten van het plaatselijke restaurant of de eetgelegenheid.

9. Ten slotte kunt u geld besparen op maaltijden door een lunchplaats te kiezen die alleen een cafetaria of minibar biedt. Bij een halte kunt u maaltijden kopen bij een voedselkarretje, veel goedkoper dan naar een restaurant gaan.

Als u deze tips volgt, kunt u geld besparen op uw volgende reis, waar u ook naartoe gaat. En door dit advies op te volgen, zult u in staat zijn de beste reis voor uw geld te vinden.